Dietistenpraktijk De Bloei Heerhugowaard Nieuwe Niedorp Noord-Scharwoude Alkmaar, Heerhugowaard, Limmen, Nieuwe Niedorp, Noord-ScharwoudeVoeding, Overgewicht, Ondergewicht, De Bloei, Dietist, Kinderen, Afvallen, Nieuwe Niedorp, Heerhugowaard, Alkmaar, Noord-Scharwoude, Allergie, Gezond eten, kinderdietist, bijvoeding, Jeugd, Gezin, Zwangerschap, Eten
voor het gezinzwangerschapvoor jongerenAfspraak maken

De wereld van peuter Lukas

Treed binnen in de wereld van peuter Lukas. Bekijk door zijn ogen welke verleidingen hij elke dag tegenkomt in zijn omgeving: snoep, koekjes, chips, ijs. Kinderen groeien op in een omgeving waarin ze continu in aanraking komen met eten. Op school, thuis, in de sportkantine en op straat.  Blijf daar maar eens nee op zeggen als ouder.

Veel kinderen groeien op met een verkeerd eetpatroon. Met nare gevolgen. Op dit moment is een op de zeven Nederlandse kinderen te dik. Om dit te veranderen is goede gewoonten aanleren belangrijk. Gezond eten en veel bewegen dus. Maar dat niet alleen. Behalve ouders kunnen ook scholen, bedrijven, ondernemers, politiek en gezondheidszorg helpen om de leefomgeving te verbeteren. En de gezonde keuze de standaardkeuze te laten worden.

 

copyright 2018 debloei.nl • privacydisclaimeralgemene voorwaardenDe Bloei