Dietistenpraktijk De Bloei Heerhugowaard Nieuwe Niedorp Noord-Scharwoude Voeding, Overgewicht, Ondergewicht, De Bloei, Dietist, Kinderen, Afvallen, Nieuwe Niedorp, Heerhugowaard, Alkmaar, Noord-Scharwoude, Allergie, Gezond eten, kinderdietist, bijvoeding, Jeugd, Gezin, Zwangerschap, EtenVoeding, Overgewicht, Ondergewicht, De Bloei, Dietist, Kinderen, Afvallen, Nieuwe Niedorp, Heerhugowaard, Alkmaar, Noord-Scharwoude, Allergie, Gezond eten, kinderdietist, bijvoeding, Jeugd, Gezin, Zwangerschap, Eten
voor het gezinzwangerschapvoor jongerenAfspraak maken

Nieuwsoverzicht


De Bloei in een artikel op nu.nl

2 van onze kinderdiëtisten zijn geïnterviewd door nu.nl over gezonde voeding tijdens de zwangerschap. Klik op onderstaande link om het artikel te kunnen lezen: http://www.nu.nl/eten-en-drinken/4558677/veel-zwangere-vrouwen-hebben-vragen-voeding.html
Lees het volledige bericht »


GOED NIEUWS: Vergoeding Dieetadvisering 2017

Ook in 2017 heeft 'De Bloei Dietistenpraktijk voor Jeugd en Gezin' met alle zorgverzekeraars een contract. Dit betekent dat iedereen bij ons 3 behandeluren (4-7 consulten) vergoed krijgt vanuit de basisverzekering. Extra vergoeding is mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor uw nieuwe polisvoorwaarden of neem contact met ons op via info@debloei.nl of 06-37337062.
Lees het volledige bericht »


BMI voor kinderen berekenen

Heeft mijn kind een gezond gewicht of is er sprake van ondergewicht of overgewicht? Dat kun je hier beoordelen door het berekenen van De Body Mass Index (BMI). De BMI is een getal voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte en geeft een schatting van het gezondheidsrisico van het lichaamsgewicht.
Lees het volledige bericht »


Kinderdietist Esther Konijn in Weekblad Vriendin

ARTIKEL: "Mijn kind wil niet eten. Is dat erg?" De maaltijd het leukste moment van de dag? Niet als je kind een slechte eter is. Omzeil de valkuilen en het wordt weer gezellig aan tafel.
Lees het volledige bericht »


CIBUS Eetteam voor Kind en Jeugd

Behandeling voor kinderen en jongeren van 0 t/m 18 jaar met eetproblemen
Lees het volledige bericht »


VET COOL

Begeleidingsprogramma voor kinderen met (beginnend) overgewicht of obesitas
Lees het volledige bericht »


Kinderkoekjes te groot

Speciale koekjes voor kinderen zijn vaak erg groot. Groter dan gewone koekjes. De Consumentenbond onderzocht 20 koekjes die speciaal voor kinderen in de schappen liggen.
Lees het volledige bericht »


NIEUW!! Spreekuur in CASTRICUM

Sinds oktober 2015 kunt u ook in Castricum bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in het Centrum voor Jeugd en Gezin (Geesterduinweg 3).
Lees het volledige bericht »


Kind en Jeugd Centrum Alkmaar

Kind en Jeugd Centrum Alkmaar staat voor slimmere zorg. Door samen te werken met verschillende disciplines op het gebied van kindertherapie ontstaat de mogelijkheid kinderen te begeleiden via een gecoördineerd behandeltraject.
Lees het volledige bericht »
Peuter Lukas

Treed binnen in de wereld van peuter Lukas. Bekijk door zijn ogen welke verleidingen hij elke dag tegenkomt in zijn omgeving.
Lees het volledige bericht »


copyright 2018 debloei.nl • privacydisclaimeralgemene voorwaardenDe Bloei