Dietistenpraktijk De Bloei Heerhugowaard Nieuwe Niedorp Noord-Scharwoude Alkmaar, Heerhugowaard, Limmen, Nieuwe Niedorp, Noord-ScharwoudeVoeding, Overgewicht, Ondergewicht, De Bloei, Dietist, Kinderen, Afvallen, Nieuwe Niedorp, Heerhugowaard, Alkmaar, Noord-Scharwoude, Allergie, Gezond eten, kinderdietist, bijvoeding, Jeugd, Gezin, Zwangerschap, Eten
voor het gezinzwangerschapvoor jongerenAfspraak maken

Dieetadvies op maat voor jeugd en gezin

De Bloei Diëtistenpraktijk geeft antwoord op alle voedingsvragen binnen het gezin en van ouders/verzorgers die zeker willen zijn dat hun kind gezond eet.

Een optimaal dieetadvies voor kinderen vraagt een hele specifieke benadering. Anders dan volwassenen, zijn kinderen nog volop bezig te groeien. Hun lichaam ontwikkelt zich razendsnel. De Bloei heeft heel bewust gekozen voor specialisatie in jeugd en gezin om kinderen optimaal te ondersteunen bij deze groei en ontwikkeling.

De Bloei Diëtistenpraktijk is gespecialiseerd in eetproblematiek bij kinderen en jongeren. Hierbij kunt u onder andere denken aan overgewicht, ondergewicht en groeiachterstand. Maar ook eetstoornissen, voedselallergie, moeilijke eters, voedings- en eetproblemen bij kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap, prikkelbaar darmsyndroom, obstipatie en diabetes.

Lees meer op de pagina over dieetadvies voor uw gezin.

Zekerheid over gezonde voeding voor, tijdens en na uw zwangerschap en bij borstvoeding

Gezond eten voor, tijdens en na de zwangerschap is belangrijk voor uzelf, maar heeft ook invloed op de ontwikkeling van uw (ongeboren) kind. Zo bepaalt bijvoorbeeld uw eetgedrag ná de zwangerschap de kwaliteit van de borstvoeding.

Door onze begeleiding bent u er zeker van dat u en uw kind de juiste voeding binnenkrijgen. Oók wanneer u speciale eetwensen hebt, omdat u bijvoorbeeld vegetariër of veganist bent. Of bij specifieke problemen als koemelkallergie, ongewenst gewichtsverlies, ondergewicht als gevolg van borstvoeding en de overgang van borst- of flesvoeding naar bijvoeding.

Wij geven eveneens advies en begeleiding bij zwangerschapsklachten als moeizame ontlasting, zuurbranden, ‘vol’ gevoel, weinig eetlust, zwangerschapsdiabetes en te hoge bloeddruk. Ook begeleiden wij u bij overgewicht en het – op een verantwoorde manier – kwijtraken van overtollige kilo’s ná de bevalling.

Op de pagina voor de (aanstaande) zwangere vindt u meer informatie en krijgt u direct voedingsadvies.

Dieetadvies voor jongeren

Veel tieners worstelen met hun eetgedrag: velen vinden zichzelf te licht of te zwaar, eten ongezond wanneer ze op school zijn, of hebben zelfs een eetstoornis als anorexia of boulimia.

Herken jij je hierin? Wij kunnen je begeleiden, zodat je op een verantwoorde manier je doel bereikt, werkt aan je eetgedrag en daarbij het plezier in eten.

Op de pagina voor jongeren vind je meer informatie.

copyright 2018 debloei.nl • privacydisclaimeralgemene voorwaardenDe Bloei