"Hoe laat ik mijn kind groente en fruit eten?"
"Welke voeding heb ik nodig bij zwangerschapsdiabetes"
"Mijn zoon heeft last van zijn stoelgang"
"Heb ik een eetprobleem?"
Previous
Next

Ons team De Bloei Diëtistenpraktijk

Kinderdiëtist - de bloei - alkmaar - limmen - Esther Konijn

Esther Konijn

De persoon achter De Bloei Diëtistenpraktijk is Esther Konijn. Sinds 2008 gediplomeerd diëtist en kinderdiëtist. Haar specialisaties zijn kinderen en jongeren met ondergewicht/groeiachterstand, eetproblemen, eetstoornissen en voeding en autisme. Esther is betrokken bij onze programma’s Vet Cool, Lekker in je LIJF, VoedingsInterventie Eetstoornissen en eetteam CIBUS.

Elisa van der Molen

drs. Elisa van der Molen is naast diëtist en kinderdiëtist ook afgestudeerd psycholoog. Haar specialisaties zijn goede voeding ten op zichtte van gebitsproblemen, voeding en (eet)gedrag en de periode vóór de zwangerschap (goede voeding bij een zwangerschapswens). Elisa is betrokken bij ons programma Vet Cool voor kinderen met overgewicht.

Esther Evenboer

Esther is sinds 2001 diëtist. Zij heeft zich in de jaren daarna gespecialiseerd tot kinderdiëtist. Heeft gewerkt op de revalidatie afdeling van Heliomare op het gebied van brandwonden en binnen het Diabetes Zorgsysteem. Esther is een allround kinderdiëtist met de specialisaties: nierproblemen, voedselallergie, (zwangerschaps)diabetes, eetproblemen en voeding en autisme. Esther is betrokken bij ons eetteam CIBUS. Daarnaast ligt Esther haar aandachtsgebied bij de kinderen en jongeren met overgewicht binnen onze leefstijlprogramma’s Vet Cool en Lekker in je LIJF.

Daniëlle van Stralen

Daniëlle is sinds 2007 gediplomeerd diëtist en kinderdiëtist. Haar specialisaties zijn overgewicht, ondergewicht/groeiachterstand, darmklachten, (zwangerschaps)diabetes en voeding rondom de zwangerschap. Van 2011 tot en met 2013 is zij regiobestuurslid geweest bij de ‘Nederlandse Vereniging van Diëtisten’. Daniëlle is verder een allround kinderdiëtist, betrokken bij ons leefstijlprogramma Vet Cool en POPI, ons team voor Poep- en plasproblemen.

Bianca Konijn

Onze praktijkassistente is Bianca Konijn. Bianca staat u graag te woord. Zij maakt voor u de afspraken voor het spreekuur, huisbezoek en het telefonisch spreekuur. Haar administratieve ondersteuning binnen de praktijk maakt dat de (kinder)diëtisten meer tijd hebben voor u en/of uw kinderen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, het Netwerk van Eerstelijns Kinderdiëtisten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Deze kwaliteitsregistratie geeft aan dat de diëtist voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) en beschikt over actuele kennis en ervaring. Zo weet u dat wij voldoen aan de eisen van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Voor vraagstukken over voeding rondom de zwangerschap (o.a. zwangerschapsdiabetes) bent u bij al onze kinderdiëtisten op de juiste plaats.