"Hoe laat ik mijn kind groente en fruit eten?"
"Welke voeding heb ik nodig bij zwangerschapsdiabetes"
"Mijn zoon heeft last van zijn stoelgang"
"Heb ik een eetprobleem?"
Previous
Next

Ons team De Bloei Diëtistenpraktijk

Kinderdiëtist - de bloei - alkmaar - limmen - Esther Konijn

Esther Konijn

De persoon achter De Bloei Diëtistenpraktijk. Sinds 2008 gediplomeerd diëtist en kinderdiëtist. Door haar specialisaties in de psychologische achtergrond rondom eten zijn haar aandachtsgebieden: voeding en (eet)gedrag (niet willen of kunnen eten), kinderen en jongeren met ondergewicht/groeiachterstand, eetproblemen, eetstoornissen, voeding en autisme en de periode rondom zwangerschap. Esther is betrokken bij onze programma’s VoedingsInterventie Eetstoornissen, eetteam CIBUS en het team zwangerschap en psyche.

Kinderdiëtist - de bloei - alkmaar - limmen - scharwoude - Ilse Rotteveel

Ilse Rotteveel

Ilse is sinds 2018 gediplomeerd diëtist en kinderdiëtist. Heeft gewerkt op de kinderafdeling van het Universitair ziekenhuis in Leuven. Haar aandachtsgebied is kinderen en jongeren na ontslag uit het ziekenhuis met daarin de specialisaties afbuigende groeicurve, voedselweigering, eetproblemen/eetstoornissen en voeding en autisme. Daarnaast is Ilse betrokken bij onze programma’s Vet Cool, Eetteam CIBUS en POPI Poep- en plasproblemen bij Kind en Jeugd.

Kinderdiëtist - de bloei - heerhugowaard - hoorn - nieuwe niedorp - Esther Evenboer

Esther Evenboer

Esther is sinds 2001 gediplomeerd diëtist en kinderdietist. Heeft gewerkt op de revalidatie afdeling van Heliomare en binnen het Diabetes Zorgsysteem. Esther haar  specialisaties zijn: voedselallergie, kinderen en jongeren met ondergewicht/groeiachterstand, eetstoornissen en eetproblemen, voedselweigering, ADHD, voeding en autisme. Esther is betrokken bij eetteam CIBUS.

Kinderdiëtist - de bloei - alkmaar - limmen - Hoorn - Lisa Stuijt-Sellmeijer

Lisa Stuijt

Lisa is sinds 2019 gediplomeerd diëtist en kinderdiëtist. Heeft gewerkt op de kinderafdeling van het Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar. Haar aandachtsgebieden zijn begeleiding voor en na een ziekenhuisopname, kinderen en jongeren met ondergewicht/groeiachterstand, voedselallergie, eetproblemen en voedselweigering. Daarnaast ben je voor de periode rondom zwangerschap en dan met name zwangerschapswens, zwangerschapsdiabetes en hyperemesis gravidarum (zwangerschapsbraken) bij Lisa op de juiste plek. Zij is betrokken bij ons leefstijlprogramma Vet Cool voor kinderen en jongeren met overgewicht, Eetteam CIBUS en POPI Poep- en plasproblemen bij Kind en Jeugd.

Kinderdiëtist - de bloei - Wognum - Hoorn - Heerhugowaard - Tanja Groot

Tanja Groot

Tanja is sinds 2009 gediplomeerd diëtist en kinderdiëtist. Heeft gewerkt als kinderdietist binnen het Dijklander Ziekenhuis. Tanja haar specialisaties zijn voedselallergieën, eetstoornis ARFID, voedselweigering, ADHD en voeding en autisme. Tanja is betrokken bij eetteam CIBUS

foto ingeborg

Ingeborg Wu

Ingeborg is sinds 2007 gediplomeerd diëtist. Aansluitend heeft zij in 2010 haar master Gezondheidswetenschappen afgerond. Met haar brede werkervaring in zowel binnen- en buitenland als diëtist, docent en onderzoeker maakt dat Ingeborg een zeer brede blik heeft binnen haar behandelingen. De psychologische kant van voeding is waar ze thuis in is. Haar  specialisaties zijn voeding en eetgedrag, eetstoornissen en de periode rondom de zwangerschap.

Kinderdiëtist Cheryl Jonker De Bloei Limmen Heerhugowaard Alkmaar

Cheryl Jonker

Cheryl is sinds 2019 gediplomeerd diëtist en kinderdiëtist en heeft destijds haar scriptie binnen onze praktijk uitgevoerd. Overgewicht, (onverklaarbare) darmklachten en de periode rondom zwangerschap (o.a. zwangerschapswens en zwangerschapsdiabetes) zijn haar aandachtsgebieden. Cheryl is thuis in plantaardige voeding en een vegetarisch en veganistisch eetpatroon. 
Ze is betrokken bij POPI Poep- en plasproblemen bij Kind en Jeugd en leefstijlprogramma Vet Cool.

praktijkassistente - de bloei - Bianca Konijn

Bianca Konijn

Onze praktijkassistente is Bianca Konijn. Bianca staat u graag te woord. Zij maakt voor u de afspraken voor het spreekuur, huisbezoek en het telefonisch spreekuur. Haar administratieve ondersteuning binnen de praktijk maakt dat de (kinder)diëtisten meer tijd hebben voor u en/of uw kinderen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, het Netwerk van Eerstelijns Kinderdiëtisten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Deze kwaliteitsregistratie geeft aan dat de diëtist voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) en beschikt over actuele kennis en ervaring. Zo weet u dat wij voldoen aan de eisen van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.