"Hoe laat ik mijn kind groente en fruit eten?"
"Welke voeding heb ik nodig bij zwangerschapsdiabetes"
"Mijn zoon heeft last van zijn stoelgang"
"Heb ik een eetprobleem?"
Previous
Next

Ons team De Bloei Diëtistenpraktijk

Kinderdiëtist - de bloei - alkmaar - limmen - Esther Konijn

Esther Konijn

De persoon achter De Bloei Diëtistenpraktijk. Sinds 2008 gediplomeerd diëtist en kinderdiëtist. Door haar specialisaties in de psychologische achtergrond rondom eten zijn haar aandachtsgebieden: voeding en (eet)gedrag (niet willen of kunnen eten), kinderen en jongeren met ondergewicht/groeiachterstand, eetproblemen, eetstoornissen, voeding en autisme en de periode rondom zwangerschap. Esther is betrokken bij onze programma’s VoedingsInterventie Eetstoornissen, eetteam CIBUS en het team zwangerschap en psyche.

Kinderdiëtist - de bloei - alkmaar - limmen - scharwoude - Ilse Rotteveel

Ilse Rotteveel

Ilse is diëtist en kinderdiëtist. Heeft gewerkt op de kinderafdeling van het Universitair ziekenhuis in Leuven. Haar aandachtsgebied is kinderen en jongeren na ontslag uit het ziekenhuis. Haar specialisaties zijn overgewicht, ondergewicht, juiste voeding ten opzichte van gebitsproblemen en (zwangerschaps)diabetes. Daarnaast is Ilse betrokken bij onze programma’s Vet Cool en Lekker in je LIJF voor kinderen met overgewicht.

Kinderdiëtist - de bloei - heerhugowaard - hoorn - nieuwe niedorp - Esther Evenboer

Esther Evenboer

Esther is sinds 2001 diëtist en kinderdietist. Heeft gewerkt op de revalidatie afdeling van Heliomare en binnen het Diabetes Zorgsysteem. Esther haar  specialisaties zijn: voedselallergie, eetstoornissen en eetproblemen, voedselweigering,  voeding en autisme en (zwangerschaps)diabetes. Esther is betrokken bij ons eetteam CIBUS en Voedingsinterventie Eetstoornissen.

Kinderdiëtist - de bloei - castricum - limmen - alkmaar - Daniëlle van Stralen

Daniëlle van Stralen

Daniëlle is sinds 2007 gediplomeerd diëtist en kinderdiëtist. Haar specialisaties zijn overgewicht, darmklachten en de periode vóór de zwangerschap (goede voeding bij een zwangerschapswens), (zwangerschaps)diabetes en voeding rondom de zwangerschap. Daniëlle is betrokken bij ons leefstijlprogramma Vet Cool en bij POPI, ons team voor Poep- en plasproblemen.

praktijkassistente - de bloei - Bianca Konijn

Bianca Konijn

Onze praktijkassistente is Bianca Konijn. Bianca staat u graag te woord. Zij maakt voor u de afspraken voor het spreekuur, huisbezoek en het telefonisch spreekuur. Haar administratieve ondersteuning binnen de praktijk maakt dat de (kinder)diëtisten meer tijd hebben voor u en/of uw kinderen.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, het Netwerk van Eerstelijns Kinderdiëtisten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Deze kwaliteitsregistratie geeft aan dat de diëtist voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) en beschikt over actuele kennis en ervaring. Zo weet u dat wij voldoen aan de eisen van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Voor vraagstukken over voeding rondom de zwangerschap (o.a. zwangerschapsdiabetes) bent u bij al onze kinderdiëtisten op de juiste plaats.